Παρασκευή 1 Απριλίου 2005

Το ατομικό δεν είναι πολιτικό, μια φράση "σοφή" που δεν κατανόησα ποτε. Δηλαδή το πολιτικό είναι τα των άλλων αλλά όχι τα του ατόμου; Εγώ όμως ένα άτομο είμαι, και δεν ταυτίζομαι με κάποιο σύνολο. Έχω υπεροψία, σας κοιτάω όλους αφ'υψηλού.

Καλώς ¨η κακώς πριν λίγα χρόνια είχα την ψευδαίσθηση ότι ερχόμουνα σε μιά χώρα με πιο ανθρώπινες σχέσεις απ'αυτή που άφησα. H ψευδαίσθηση μου αυτή κατέλιξε σε τραγικό λάθος. Θεωρώ τα 4 τελευταία χρόνια στη χώρα αυτή, την Ελλάδα, τα πιο χαμένα και ψυχοφθόρα της ζωής μου. Γιατί; Θεωρούσα τον εαυτό μου προοδευτικό και ανθρωπιστή. Έχω γίνει φασίστας μισέλληνας.

Με δυσκολία να αναγνώρισω έστω κι ένα θετικό χαρακτηριστικό του μέσου Έλληνα. 90% εγωκεντρικοί, συμφεροντολόγοι, κακοήθεις, ζηλόφθονοι, τυχοδιώκτες. Μια ζούγγλα με σαρκοφάγα θεριά! Αμόρφωτοι, ανεύθηνοι, και κυριότερα χωρίς καμμία αίσθηση κοινωνικής δικαιωσύνης. Όποιος προλάβει κι αρπάξει και υποβαθμίσει τον διπλανό του. Καμμία ελπίδα γιά καλύτερο αύριο! Όποιος μπορεί να ζήσει για σήμερα, κι όσο πιο πολλοί αδικηθούν σήμερα τόσο το καλύτερο γιά αυτόν. Ελλάδα!

ΜΜΕ τα οποία αχολούνται συστηματικά με το κουτσομπολιό των διασήμων. Διεθνείς ειδήσεις μηδέν. Παρουσιάσεις διεθνών κοινωνικών αγώνων ΜΗΔΈΝ, γιατί εκείνοι είναι μαλάκες που ελπίζουν για καλύτερο αύριο. Είναι ψώνια, ζουν στη καρακοσμάρα τους. Να γίνουν σαν κι εμάς όλοι. Άγρια θεριά και τομαράκηδες. Να χώνονται κι αυτοί μπροστά απ'τις ουρές ν'αρπάξουν πρώτοι! Αγώνες, επιδιώξεις, ελπίδες, οράματα, ιδανικά! Λέξεις δεγραμένες απ'το Ελληνικό λεξικο. Αντικαταστάθηκαν απ'το λαμόγιο, τη ρεμούλα, τη κομπίνα, το "ωχ αδερφέ, εσυ θα σώσεις τον κόσμο;", γάμα τους άλλους, κάντη δουλειά σου εσυ τώρα. Τα ΜΜΕ απαντούν στις διανοητικές απαιτήσεις ενός άθλιου λαού.

Το κράτος και η πολιτική ζωή αντικατοπτρίζουν τις ηθικές αξίες του λαού που υπηρετούν. Μητσοτάκηδες, Βαρβιτσιώτηδες, Λαλιότηδες, Κωνσταντόπουλοι. Εξευγενισμένα ανδρίκελα του μέσου Έλληνα σκατόψυχου υποκριτή. Μόνο ο Μητσάρας ο Κουφοντίνας διαφέρει. Κρυβόταν πίσω απ'τη δικαιολογία ότι αγωνιζόταν για ένα καλύτερο αύριο. Αν δεν πιστέψαμε αυτόν, δείξτε μου ποιόν να πιστέψουμε. ΕΝΑΝ!

Να πετυχαίνεις ένα υγειηνό τρόπο ζωής και να συχένεσαι τον εαυτό σου που το πέτυχες κάτω απ'αυτές τις συνθήκες κι ανάμεσα στα απάνθρωπα αυτά κτήνη. Αυτή είναι η ζωή στην Ελλάδα; Να την χέσω τέτοια ζωή! Ναι, έγινα φασίστας, ρατσιστής, ανθέλληνας. Είναι ο πιο αισχρός λαός που έχω γνωρίσει ποτε, αυτοί οι σημερινοί Έλληνες. Ντρέπομαι μπροστά σε οποιονδήποτε υπήκοο άλλης χώρας να αντιμετωπιστώ σαν μέλος της σαρκοφάγου αυτής αγέλης. Ντρέπομαι που είναι τα σύνορα ανοικτά και μπορούν άλλοι κάτοικοι της γης να γίνονται θεατές σ'αυτή την ανθρώπινη κατάντια. Ίσως το χειρότερο παράδειγμα κοινωνικής εξέλιξης. Ίσως το καλύτερο παράδειγμα για το πόσο αισχρά μπορεί ναι είναι τα αποτελέσματα απο μια γρήγορη μετάβαση καπιταλιστικής ανάπτυξης.

Απάνθρωπος φασίστας ρατσιστής, εγώ! Ούτε σαπούνι δεν αξίζει να φτιάξει κανείς απο Έλληνες. Βιολογική επιβάρυνση του περιβάλλωντος οι Έλληνες. Ο Αλλάχ έκανε δώρο στους Τούρκους την απαλαγή τους από αυτά τα ανθρώπινα κατακάθια που επομίστηκαν την ταμπέλα Έλληνες. Ρεζίλι μιάς ταμπέλας / εθνικότητας δολοφωνημένης από ένα ψυχασθενή Σλαβομακεδώνα κατακτητή. Και σαν να μήν έφτανε το χάλι αυτών των κατοίκων της Νότιας Βαλκανικής χερσονήσου, τους πλάκωσε και η αρρώστια της βυζαντοχριστιανοσύνης. Το απόσταγμα της αθλιότητας της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας! Εφιάλτες, κερκόπορτες, ταγματασφαλήτες. Το κερασάκι του καπιταλισμού τους έλυψε και σπάσανε ρεκόρ στην απανθρωπιά της Γήινης ιστορίας. Καλή 1ή Απριλίου σε όλες τις εξαιρέσεις του κανόνα αυτού! Όλοι οι άλλοι εξαερωθείτε με όλες μου τις ευχές!

KoZmas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου